Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Tamlanan anık sülale fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Ilkgüz 2023 listesi temel düzenınarak önerilmiştir.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin tersine çok elan hızlı bir şekilde yapım edilen prefabrik evler, dahişenleri fabrikada monte edildiği dâhilin üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

100 metrekare prefabrik konut çoğunlukla en çok aranan ve bedelı istenen prefabrik sülale boyutlarıdır. Hem dayanıklı hemde kullanışlı 100 metrekare bir prefabrik eve malik olabilirsiniz.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 kamer gibi kısaltarak zamanda dubleks prefabrik aşiyan sahibi olabilirsiniz

Sitemizde mevcut bütün görsel ve metinler firmamıza ilgili olup, makalelı destur aldatmaınmadan kullanımı mutlak yasaktır.

Prefabrik aşiyan satın aldığınızda başkaca gereç tedariki ile mücadelemak durumunda kalmazsınız. Sizin temin etmeniz gereken malzemeler sadece parke, fayans, aşhane dolabı üzere detaylardan oluşmaktadır. Prefabrik evlerde mantolama nite örgülır?

Vahit katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik hane modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Prefabrik binalımızda kullanılan ana gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Son aşamada habbe iç ve dış boya işçiliği üretici şirket boyacılarınca uygulanan prefabrik aile oturumunuza anık teslim edilir.

Prefabrik evler ise daha çok fabrikada anık olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve yükselmek valörında makul mimarilardır.

Prefabrik nesil modellerimiz esasta mimarlarımız ve mühendislerimiz aracılığıyla bir ailenin en çok ihtiyacı olan hane çekimını yapmaya müteveccih tasarlanmaktadır.

Portörlarında çok azca taraf kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik soy yüreki makroliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’bile imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 iline ev bark yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik nesil fiyatları ve modelleri burada listelendiği için hassaten farklı sayfalar aramanıza icap kalmamaktadır.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada prefabrik ev fiyatları malzemelerin çdüzenınma veya ziyan görmeye karşı saye şeşna kırmızıınması

Report this wiki page